Book of Dead huhtikuun suosituin kolikkopeli

Book of Dead huhtikuun suosituin kolikkopeliSlotcatalog-sivuston kolikkopelien suosikkilistauksen kärkiviisikosta löytyivät huhtikuussa samat nimet kuin maaliskuussakin. Ainoa muutos oli Book of Deadin kiilaaminen kärkipaikalle ohi loppukuusta hiipuneen Starburstin. Starburst ja Book of Dead ovat pidelleet listauksen kärkeä jo erittäin pitkään, vain pelien keskinäinen sijoitus on vaihdellut aika-ajoin.

Kuukauden uutuuspeleistä kymmenen kärkeen huhtikuussa nousivat NetEntin Gorilla Kingdom ja Pragmatic Playn Great Rhino Megaways – ja Play’n GO:n Annihilator jäi niukasti listan ulkopuolelle 11. sijallaan. Fire Joker ja Piggy Riches onnistuivat säilyttämään sijoituksensa, ja uutena kärkikymmenikköön tiensä raivasi jo muutaman vuoden markkinoilla ollut Wolf Gold. Maaliskuun uutuuksista paikkaansa listalla ei onnistunut vakiinnuttamaan yksikään – tämän vuoden julkaisuista vain Piggy Riches on tuttu näky top-10-listalla.

Slotcatalogin listaus perustuu pelien järjestykseen Suomen markkinoilla toimivilla netticasinoilla, joten sitä voi pitää lähinnä viitteellisenä. Viitteellisyydestään huolimatta listaus tarjoaa mielenkiintoista näkökulmaa peleihin ja niiden suosioon.

Suomen top-10 kolikkopelit huhtikuussa 2020:

  1. Book of Dead (Play’n GO)
  2. Starburst (NetEnt)
  3. Bonanza (Big Time Gaming)
  4. Gonzo’s Quest (NetEnt)
  5. Reactoonz (Play’n GO)
  6. Gorilla Kingdom (NetEnt)*
  7. Wolf Gold (Pragmatic Play)
  8. Fire Joker (Play’n GO)
  9. Great Rhino (Pragmatic Play)*
  10. Piggy Riches (Red Tiger)

* Julkaistu huhtikuussa 2020.